JADALNIA PRACOWNICZA

Tym razem mieliśmy okazję zaprojektować jadalnię w dużym przedsiębiorstwie przemysłowym. Zgodnie z filozofią marki, projekt kładzie nacisk na środowisko i zrównoważony rozwój. Przełożyło się to w użyciu naturalnych materiałów, łagodnej kolorystyki i podejściu do przyszłych użytkowników.

 

W celu uprzyjemnienia przerw pracownikom, wnętrze zyskało jasne, neutralne barwy. Stwarza to lepsze warunki do chwili odpoczynku i regeneracji podczas dnia pracy. W celu uatrakcyjnienia strefy jadalni, użyliśmy stołów o zróżnicowanych kształtach i krzeseł o różnorodnej formie i kolorystyce. Zieleń w kilku odcieniach pojawiła się również na ścianach w postaci grafiki. Przestrzeń sanitarna utrzymana została w neutralnej bieli i szarości co pomoże łatwiej utrzymać ją w czystości i nie zdominuje charakteru wnętrza.
Lokalizacja

Bystrzyca Kłodzka

Powierzchnia

52m2

Status Projektu

Zrealizowany