Mieszkanie na Partynicach

Projekt mieszkania powstał z myślą o stworzeniu przestrzeni prostej i ponadczasowej. Założeniem było unikanie modnych rozwiązań, a postawienie na neutralne, naturalne materiały i kolory.
 
Para okazała się być fanami prostych, a jednocześnie eleganckich form we wnętrzach. Ograniczyliśmy więc ilość wolnostojących mebli, dodatków i innych dekoracji dla zachowania równowagi. W mieszkaniu dominują szarości, a w niektórych pokojach ciemniejsze barwy skontrastowane są z ciepłem drewna. Proste formy przełamane zostały zdobionymi akcentami jak perforowane drzwi czy wzorzyste kafle. Zmieniliśmy również układ pomieszczeń. Kuchnię otworzyliśmy na salon, a w narożniku wydzieliliśmy niewielką garderobę.

Lokalizacja

Wrocław

Powierzchnia

46 m2

Status Projektu

W trakcie realizacji